Het Quiltersgilde viert in 2023 haar 40-jarig jubileum en daar horen bijzondere activiteiten bij. Zoals deze Challenge die gratis door het Quiltersgilde wordt aangeboden aan iedereen die van lapjes en draadjes houdt. Je hoeft geen ervaren quilter te zijn om mee te kunnen doen!

In januari 2023  gaan we Steken Proeven met Cherilyn Martin. We beginnen op maandag 16, en eindigen op vrijdag 27 januari.

Je kunt je daarvoor vanaf nu aanmelden via deze LINK. Iedereen mag meedoen, leden en niet-leden!

Voor wie wat meer over Cherilyn en haar werk wil weten: ze heeft een website waar veel op staat en kort geleden verscheen er een uitgebreid verhaal over haar op de website van Textile Artists. Dat kun je hier lezen. Het is in het Engels (kun je via Google Translate vertalen in ongeveer Nederlands!). In het filmpje legt ze zelf uit wat we gaan doen.

Op alle Proefdagen krijg je via email  een link naar een korte videofilm en een document met de opdracht van die dag. Je kunt daar zoveel tijd aan besteden als je wilt. Het kan ook in weinig tijd.

Je kunt je daarnaast aanmelden (via een link die je krijgt na de sluitingsdatum voor inschrijving op 31 december) voor een privé Facebookgroep waarin je met andere deelnemers ervaringen en foto’s kunt delen. Op de laatste Proefdag kun je daar chatten met Cherilyn over alle vragen die je hebt.

Je kunt ook meedoen zonder Facebook als je dat liever wilt, alleen dan mis je het praten met Cherilyn Martin. En je mist ook de foto’s van de proeverijen van andere deelnemers en hun reacties op jouw werk.

Op de laatste dag volgt per mail een grotere opdracht waarvan de resultaten tentoongesteld kunnen worden op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde van 23 t/m 26 augustus 2023 in Nijkerk. Deelname hieraan is uiteraard helemaal vrijwillig. Maar ze vinden het erg leuk als er veel mensen meedoen! Op een nog nader af te spreken tijdstip zal Cherilyn aanwezig zijn op de ATT om samen met de deelnemers het werk te bekijken en ervaringen uit te wisselen.


 

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Over de auteur: Pieternel Hol