QUILTERSGILDE ONLINEHet Quiltersgilde is de toonaangevende vereniging van quilters in Nederland. De vereniging is opgericht in 1983 en heeft rond de 9.500 leden. Het Quiltersgilde brengt quilters met elkaar in contact en deelt informatie over quilten in de meest ruime zin van het woord.


Dit doen wij door het organiseren van activiteiten, het uitgeven van ons verenigingsblad Quiltnieuws (verschijnt 4 maal per jaar) en via onze website, blogberichten en Facebook en andere sociale media.

Het bestuur bestaat uit 8 leden. Alle activiteiten worden verricht door ongeveer 80 vrijwillige medewerkers.

_____________________


Website: https://www.quiltersgilde.nl/ 

Activiteiten voor leden: Landelijke en regionale dagen, cursussen, quiltboekenbibliotheek, exposities en workshops en viermaal per jaar het tijdschrift Quiltnieuws.

Lidmaatschap 2021: De jaarcontributie is € 26,- per jaar


Een kijkje in het verenigingsblad QUILTNIEUWS:


_____________________

OVER HET QUILTERSGILDE:
Voorzitter Inge Schoonderwoerd tijdens de ATT in de Lebuinuskerk in Deventer (2018)


Artquilts bij  het Quiltersgilde

_____________________

MEEDOEN OF MEEKIJKEN?

Op de site van het Quiltersgilde vind je een een actief blog waar bijna dagelijks nieuwe berichten op verschijnen:
Er is een facebookgroep  Quiltersgilde Bee met 3100 leden waar  Quiltersgilde leden en niet-leden hu werk delen:En er is ook een facebookgroep ArtQuilten in Beeld met 517 leden voor inspiratie wat er ook nog allemaal kan met textiel (waaronder quilttechnieken):
Het Quiltersgilde is erg actief op social media, hier vind je een volledig overzicht van pagina's en groepen die je kunt volgen of waar je bij aan kunt sluiten: Nieuwsgierig geworden naar het Quiltersgilde? Meer weten of meedoen? Geen opmerkingen:

Een reactie posten