Begin april zijn we voorzichtig gestart met onze Textiel Communities: Hoe begin ik aan…, Duurzaam & circulair en Erfgoed en Ambacht.

Hier kun je een kijkje nemen:

https://community.textielplatform.nl/

Aanmelden gaat eenvoudig met een mailadres en dan kun je ook zelf plaatsen, reageren en andere leden bereiken!

In de groepen posten mensen berichten over waar ze mee bezig zijn. Iets om te leren, iets om te bekijken, iets om aan mee te doen, het zit er allemaal bij:

Zo vertelt Ietje over ‘weefbreinaalden’ in de groep Hoe begin ik aan, Suze is aan een serie bezig hoe je een weefgetouw inrijgt en Heleen legt uit wat er allemaal over naaimachinenaalden te weten valt.

In de groep Duurzaam & circulair gaat het over de Textielrace, over het maken van een tas uit een oude spijkerbroek, en wat je van oude banners van een festival allemaal niet kunt maken.

En in de groep Erfgoed en Ambacht, tref je posts over katoendrukken, Hedebo technieken, lintkant kleedjes en turmac zijdjes.

Kortom, dit wil je niet missen! Meld je snel aan en doe mee. Het is kostenloos, Fonds Cultuurparticipatie heeft ons financieel onderteund om dit overeind te krijgen.

PS. Over een paar maanden gaan we evalueren en de groepen wellicht uitbreiden. Heb je een suggestie? Mail deze dan naar contact@textielplatform.nl

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Over de auteur: Nienke de Lange