Maak van je kleding ….. een kunstwerk!

Het Oppimp Atelier is vanaf 10 september zes weken lang te zien in Zuid West Den Haag met een open atelier, workshops en exposities.

In het Oppimp Atelier kun je je eigen kleding oppimpen onder begeleiding van een Haagse kunstenaar zonder dat er een naaimachine aan te pas komt. Door iets op je kleding te naaien, te stempelen of te borduren, maak je je eigen T-shirt, broek of jurk leuker. Hierdoor wordt je kleding persoonlijker en gooi je het hopelijk minder gauw weg. Samen zorgen we voor een duurzame wereld!

Je kunt werken met verschillende naai- en printtechnieken, van folie, borduren tot zeefdruk. De docenten begeleiden je hierbij graag! Ervaring is niet nodig. Neem zelf een kledingstuk mee. Gratis toegang. Reserveren hoeft niet maar kan wel bij: info@cultuurgebaar.nl.

Expositie

Kom een kijkje nemen in het Oppimp Atelier en bekijk de expositie van de deelnemende Haagse kunstenaars: Marianne Aulman, Sonja van der Burg, NNNN Modifications (John Fanning), Laura Snijders, Lula Valletta, Ilse Versluijs, Refunc (Denis Oudendijk) en Pera Atelier (Fatima Kiral).

Festival de Betovering

Speciaal voor de Betovering is er een workshop Broekzak Oppimpen!
Versier met folies, knoopjes en kantjes je broekzak en maak zo je van je broekzak een echt kunstwerk! Van stoere, grappige tot lieve broekzakken! Neem een eigen broek mee en maak een feestje van je broekzak. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Do. 19 okt. 10.00-12.00 of 13.00-15.00 u.
Gratis toegang, wel reserveren: info@cultuurgebaar.nl

Het Oppimp Atelier is een initiatief van stichting Cultuurgebaar en Cultuurvlinder en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, Staedion en deelnemende partners.

Informatie

Locatie:

Het Zicht 78

2543 AN, Den Haag

Open:

Do: 14.30-17.30 u.

Vr: 19.00-21.30 u.

Zo: 14.00-17.00 u.

Het uitgebreide programma vind je op www.cultuurgebaar.nl

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Over de auteur: Pieternel Hol