Zoals jullie vast weten is de Handwerkbeurs in Zwolle er na een flink aantal jaren mee opgehouden omdat ze niet meer terecht konden in de IJsselhallen. Gelukkig is er een nieuwe plek gevonden en de beurs gaat al half januari gehouden worden! Dus zet hem in je agenda onder de goede voornemens: tussen 11 en 14 januari naar Houten voor de nieuwe Handwerkbeurs!

De Beurs

Vanaf januari 2024 is de Expo in Houten de nieuwe thuisbasis van de Nederlandse Handwerkbeurs! Van donderdag 11 t/m zondag 14 januari 2024 ben je welkom op de nieuwe locatie..

Op de Handwerkbeurs zijn uitsluitend textiele hobby’s te vinden: borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode en veel meer. Je kunt voor alles wat met textiel te maken heeft op de beurs terecht. Naast de vele standhouders zijn er dagelijks workshops en demonstraties en inspirerende meet & greets met bloggers en ontwerpers.

HET GROENE STRAATJE

Nieuw op deze beurs is een onderdeel dat ze ‘Het Groene Straatje’ hebben genoemd. Daarin zijn een aantal standhouders samengebracht met speciale aandacht voor duurzaamheid in Textiele Hobby’s. Ieder doet dat op zijn eigen manier.

De bewoners van ‘Het Groene Straatje’ hebben een aparte pagina op de website van de Handwerkbeurs en daar kun je lezen wat duurzaamheid voor hen betekent en op welke manier zij zich hiermee bezig houden. Bij hen vind je handige tips hoe je op een simpele en duurzamere manier met je hobby bezig kunt zijn! Informatie over de straatbewoners vind je hier.

Informatie

Er zijn ook een heleboel andere fijne standhouders en workshops maar dat gaan we hier niet allemaal opsommen. Kijk daarvoor – en voor het kopen van tickets en de praktische informatie op de website van de Handwerkbeurs.

Lekker om het jaar met zo’n evenement te beginnen!

 

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Over de auteur: Pieternel Hol