Elk landschap leent zich ervoor om er een werk over te maken. Groene weilanden in de Nederlandse polders, uitgestrekte heidevelden in de Schotse Hooglanden, ongerepte bossen in Canada en moeras-gebeiden in Lapland. Ruige kustgebieden en stralende stranden, het landschap is het vertrekpunt voor alles wat Miranda Vissers maakt. Als bron van inspiratie en voor verbreding van haar artistieke horizon. Miranda exposeert van 14 juni t/m 20 juli in Galerie Hawar in Oldeberkoop.

Haar werkproces is een kringloop en begint bij het kijken om haar heen, naar details op de bodem onder haar voeten en de korstmossen op de stenen die ze onderweg tegenkomt. Miranda leent materialen en indrukken van het landschap en gaat hiermee experimenteren in haar atelier of in de buitenlucht.

De kringloop gedachte is ook terug te vinden in haar overige materiaalgebruik: altijd tweedehands, gekregen spullen of restproducten. Hiermee schept zij een bijzondere wereld die alles te maken heeft met de ‘Crcle of Life’.

Praktische informatie

De Galerie van Hawar is open op vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur. Daarnaast hebben ze er ook een winkel waar je een groot assortiment aan textielbenodigdheden kunt vinden.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Over de auteur: Pieternel Hol