Nog een paar nachtjes slapen  en dan begint het Quiltfestival  in Noord Groningen. Drie dagen lang van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni.

It giet oan

Nadat het Quiltfestival in 2020 wordt afgelast door corona is het nu eindelijk zo ver en ik ben er klaar voor inclusief nieuwe visitekaartjes.

Eindelijk kan ik mijn verhalend landschap exposeren in het mooie kerkje van Eppenhuizen

en natuurlijk is er ook nieuw werk met de werktitel  ‘onder de oppervlakte’.

nieuw werk

 

Er is wel wat minder klaar dan  ik had gewild, maar zo blijft er ook nog iets nieuws te zien tijdens een volgende expositie. Het wordt een mini vakantie in een mini huisje samen met mijn lief en een vriendin. Ze gaan als zovelen  op de fiets alle mooie locaties met kunst bezoeken en genieten van het prachtige landschap.

impressie van de locaties (foto Nienke de Lange)

Super festival

Dit is een festival van quilts in de ruimste zin van het woord. Traditionele quilts, moderne quilts, art quilts, maar ook werk wat niet direct aan een quilt doet denken maar wel een link heeft met gelaagdheid.

een impressie van werk van een aantal exposanten

Het is het festival wat je eigenlijk niet mag missen en is Noord Groningen ver?  Ach wat is ver in ons kleine landje. Het is ook een feest  van herkenning. En ben je alleen op pad, je komt in de toch wel kleine textiel wereld zoveel bekenden tegen en textiel verbind, er is dus altijd wel wat te praten.  

Kortom, verwen jezelf met een reisje naar het quiltfestival. 

Wie weet zie ik je  daar en natuurlijk is ook het  Quiltersgilde  aanwezig voor promotie, een gezellig praatje en nog veel meer. 

Hartelijke groet ook namens het Quiltersgilde,

Jo Huijsman

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Over de auteur: Jo Huijsman