Op 8, 9 en 10 maart vindt er een Crea Weekend plaats in de Evenementenhal in Hardenberg!

Het wordt weer een beurs met enthousiaste maar vooral ook unieke standhouders die staan te popelen om al hun creativiteit met je te delen. Tijdens de vele leuke workshops kun je gezellig zelf aan de slag en het allemaal uitproberen. Daarbij zijn er verschillende actieve en bekende youtubers uitgenodigd die live aanwezig zullen zijn om demonstraties te geven en die graag antwoord geven op de vragen die je altijd al aan hen hebt willen stellen.

Er zijn ontzettend veel aktiviteiten! De beurs is voor allerlei creatievelingen dus niet uitsluitend voor handwerkers maar er is veel te zien en te doen (en te kopen) voor de textielliefhebbers. Het Quiltersgilde staat er dus ook met een kraam en misschien kom je wel veel meer bekende winkels en organisaties tegen.

Het overzicht van de standhouders vind je hier en en activiteiten staan hier. Misschien zie je er leuke dingen voor je bij! Het is echt van alles!  Nieuw was voor mij de miniworkshop borduren op hout. Had ik nooit bedacht dat je dat zou willen doen. Maar het ziet er leuk uit.

En natuurlijk zijn er ook veel kleine workshops die over Pasen gaan.

Er zijn niet zoveel handwerkbeurzen meer dus als er een is waar het ook over draadjes en lapjes gaat kan het de moeite waard zijn om eens te gaan kijken!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Over de auteur: Pieternel Hol