Aankomend weekend, 6 en 7 juli is het laatste weekend van de expositie Human Being Human  in de  Gehoorzaal Den Dolder  . Wees welkom op deze expositie waar 29 kunstenaars  op hun eigen wijze vorm geven aan de vraag wat het betekent om mens te zijn in deze wereld.

Voorbereiding

Hoewel het maar om één werk gaat is het van te voren altijd even nadenken wat er mee moet. Natuurlijk het werk wat ik wil exposeren, maar ook mijn visitekaartjes en niet onbelangrijk een schaar en draad. Tenslotte weet je niet wat je tegenkomt bij het ophangen en inmiddels heb ik geleerd om goed gekleed van huis te gaan. Uiteindelijk staat  mijn twingootje dan toch weer start klaar voor een ritje naar Den Dolder.

Warm bad

Een expositie inrichten met textielkunstenaars is een feestje van herkenning, Natuurlijk kan  er niet te veel worden gekletst, er moet vooral gewerkt worden.

En dan, na alle eerste chaos ontstaat er een prachtige expositie.

Een expositie die volgen mij echt de moeite waard is  en een extra cadeautje is de natuur rondom de gehoorzaal en niet te vergeten de geschiedenis  van het gehele complex. Het heeft een  monumentenstatus

En wat nog meer

Het hooi is binnen, het is tijd voor een ijsje, genieten van de tuin die door alle regen groeit en bloeit en van de meest mooie avonden met een prachtige ondergaande zon.

De komende weken wordt het weer wat onstabieler en is er meer tijd voor textiel. Ook moet ik nog een poster ontwerpen voor de expositie Zussen & Art IV in augustus. In de loop der jaren is dit mijn taak  en de taken verdeling is  zo vanzelfsprekend geworden dat mijn zusjes en ik er niet eens meer over vergaderen.

Tot slot wens ik alle lezers een mooie  juli maand, ook namens het Quiltersgilde

Jo Huijsman

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Over de auteur: Jo Huijsman