vrijdag 18 maart 2022

Stitched Stories - de wereld van Tilleke Schwarz

 


Komend weekend 19 en 20 maart is Galerie HighFiveArt weer geopend met de expositie “Stitched Stories” waarbij de bijzondere kunst van Tilleke Schwarz getoond wordt.

De kunst van Tilleke laat zich omschrijven als eigentijdse borduurkunst die vorm geeft aan de geheel eigen beeldtaal die zij in de afgelopen decennia ontwikkeld heeft.

Te zien zijn een aantal werken die goed de essentie van haar werk weergeven. 

Echt een éénmalige mogelijkheid om in een mooie overzichtsopstelling het werk van Tilleke Schwarz in alle aspecten te kunnen zien.


Daarnaast is ruimte gemaakt om aan de hand van schetsen, aantekeningen, foto’s, knipsels inzicht te krijgen in het creatieve proces van deze internationaal gewaardeerde textielkunstenares. U kunt in detail het werk van Tilleke Schwarz bestuderen.

U bent van harte welkom op aanstaande zaterdag of zondag van 13.00- 17.00 uur.

Zoals bekend zijn er op dit moment geen restricties vanuit de corona regelgeving. Echter gepaste afstand houden blijft belangrijk. Mocht U het te druk vinden: schroom dan niet een mondkapje te dragen, ze liggen voor U klaar.

Wilt u specifiek Tilleke Schwarz ontmoeten? Op 2e paasdag 18 april om 14.00 uur geeft zij een lezing over haar werk. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Toegang gratis.

LETOP: VANUIT DE RICHTING CHAAM IS DE HOOGBRAAK TIJDELIJK AFGESLOTEN. VANUIT HET CENTRUM KUNT DE GALERIE WEL BEREIKEN.

TOT ZIENS BIJ HIGHFIVEART ! 

Helda Klouth - Huib de Wit

HighFiveArt Galerie

Hoogbraak 5a

5111 CS Baarle-Nassau

0031(0)651159414

www.highfiveart.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten