donderdag 20 januari 2022

Het Krachtenspel in de Weerribben

 Als het goed is kan dit jaar de 4e editie van het Textiel Festival Weeribben worden gehouden. Het staat gepland voor 10, 11 en 12 juni dus het zou er best eens van kunnen komen!
Laten we het hopen!
Het thema van het festival is POP-UP en er is van alles te zien en te doen. 
Exposities op meerdere locaties, een textielmarkt op 11 en 12 juni, workshops en demonstraties! En twee mooie fietsroutes langs de locaties! Uiteraard is er ook weer een WEDSTRIJD.

Deze keer is het thema van de wedstrijd KRACHTENSPEL
De organisatie zegt over het thema:

"Dit woord doet denken aan wisselwerking; je krachten meten met iets of iemand; is het een kat- en muisspel? Of je kunt denken aan geluidssterkte tussen de zachtste en de luidste passages in een muziekstuk of een opname. Krachtenspel zoekt de balans op. Het krachtenspel in de natuur, die groei of verandering stimuleert binnen een systeem, bijv. een ecosysteem of wisselingen in leefomstandigheden zoals een jaarlijkse overstroming of droogte, tijdelijk verhoogde waterstand en stroomsnelheid na heftige regenval, het ontstaan en verdwijnen van zand- of grindbanken door meandering of golfslag ten gevolge van wind, waardoor de oever kaal blijft."

Nou dat biedt veel mogelijkheden!
Er is een jury en er zijn drie prijzen. Aanmelden voor de wedstrijd kan tot 1 maart!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten