dinsdag 14 december 2021

Online Event SDA: Community Ties 2022


De Surface Design Association (beter bekend als de SDA die ook de lezingen van de Textile Talks organiseert)  begint 2022 goed met met een week van verhalen van textielkunstenaars over allerlei interessante onderwerpen.

Van 22 tot 29 januari is er een programma onder de titel: Community Ties 2022. Het gaat over de vele verbindingen die makers en kunstenaars aangaan bij het maken van hun werk.
Er zijn presentaties, lezingen en panelbesprekingen te zien.
Een paar voorbeelden.
Op 22 januari is er een presentatie van Lorna Hamilton-Brown. Ze wordt wel de Banksy van het breien genoemd! Dus dat belooft wat!
Bij een heleboel presentaties kom je een bekende maker tegen. Voor de Nederlandse quilters is misschien interessant dat Youngmin Lee uit Korea ook meedoet. Zij is bekend van de bojagi-techniek die inmiddels ook in Nederland wordt toegepast. De makers geven een demonstratie en ze beantwoorden vragen.

Het hele programma wordt opgenomen en kan door de deelnemers worden teruggekeken tot maart 2022. 

Je moet betalen om deel te kunnen nemen. Voor leden geeft SDA een korting en soms ben je lid omdat de vereniging lid is (kijk even of dat het geval is). Wel snel wezen dan want de kortingsactie houdt binnenkort op! Het programma is erg de moeite waard. Dus als je jezelf een week plezier wilt geven ....Geen opmerkingen:

Een reactie posten