vrijdag 12 november 2021

Schilderen met draad - Celine Michel

Textielschilderingen van Celine Michel Mijn naam is Celine Michel. In dit filmpje laat ik zien hoe ik op mijn weefgetouw werk. Ik weef vooral figuratieve werken.


Mijn naam is Celine Michel. In dit filmpje laat ik zien hoe ik op mijn weefgetouw werk. Ik weef vooral figuratieve werken. Eerst schilder ik een voorstelling en als deze mooi genoeg is zet ik hem om in een afbeelding van wol en katoendraad. Heerlijk rustgevend om te doen en met de kleuren die ik soms zelf ook verf in een verfbadje, maak ik een interessant kleurenspel wat resulteert tot een afbeelding die voor zich spreekt!
Mijn thema is altijd Afrika omdat ik daar als kind gewoond heb. Mijn website is www.celineschilderingen.nl 

Als er over het filmpje nog vragen zijn over mijn werkwijze kunt u mailen naar celinemichel@hotmail.nl 

De video van Celine Michel maakt deel uit van Studio Textielfestival.
Meer videos bekijken? 
Ga naar www.studiotextielfestival.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten