donderdag 14 oktober 2021

Succes van Vrouwen van Nu is gevierd!

 

                                            Prinses Beatrix praat na de onthulling met de ontwerpster                           van het jubileumkunstwerk Karlijn van der Weij.Beeld Hollandse Hoogte / ANP


Vrouwen van Nu vierde afgelopen dinsdag haar 90-jarig (!) bestaan met een feestelijke bijeenkomst in Apeldoorn. Ook Prinses Beatrix was aanwezig. 

Zij ging in gesprek met leden van de provinciale afdelingen van Vrouwen van Nu. Ook onthulde de Prinses het jubileumkunstwerk dat is ontworpen door een student van de ArtEZ Academie voor Beeldende Kunsten en waaraan leden van de vereniging een bijdrage kunnen leveren door er iets aan op te hangen. Prinses Beatrix is sinds 2005 beschermvrouwe van Vrouwen van Nu.

Vrouwen van Nu richt zich op het versterken van de kracht van individuele vrouwen, het benutten van talenten en het versterken van het vrouwelijk geluid in de samenleving.

Natuurlijk had het Kennisnetwerk Textiel ook een bijdrage aan de feestvreugde. Het netwerk had een wedstrijd uitgeschreven met als thema VIER JE SUCCES. De inzendingen werden in Apeldoorn tentoongesteld en er was natuurlijk ook een winnaar!
Die is dinsdag gekozen door het aanwezige publiek op de feestelijke viering.
Mevr. L. Schoondorp uit Gorredijk kan haar succes vieren! Hieronder het prachtige borduurwerk waarmee ze de wedstrijd heeft gewonnen!


Er komen nog foto's en video's van deze bijzondere bijeenkomst. Daar gaan we zeker nog aandacht aan besteden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten