donderdag 21 oktober 2021

Expositie De Lakenquilters in Lisse

Vandaag tot en met zondag 24 oktober 2021 exposeert de groep De Lakenquilters in de Volksuniversiteit in Lisse, Vuursteeglaan 9. Het is een lustrumexpositie want de Lakenquilters vieren dit jaar hun 30 jarig bestaan!


De groep van ca. 20 leden komt elke maand bij elkaar in Leiderdorp. Afwisselend is er een 'Show & Tell' of een workshop bijeenkomst, verzorgd door één van de leden. Hiermee deelt de groep haar kennis en leren de leden een diversiteit aan technieken, zowel traditioneel, modern als art gerelateerd.

Voor het Textielfestival maakten zij ook een drietal installaties Bagage, Denkend aan thuis en Over Grenzen. Gelukkig zijn deze werken nu 'live' te bekijken:Er wordt zowel in klein formaat gewerkt als groot:


En van traditioneel naar art:


Naast kennis wordt ook lief en leed gedeeld, de leden sturen elkaar een verjaardagskaart, ook deze zijn te bewonderen:Wil je de Lakenquilters volgen? Dat kan via Facebook, met hun eigen pagina kunnen inmiddels al 600 mensen meegenieten van wat ze organiseren:

PS. Er is ruimte voor enkele nieuwe leden. Iets voor jou? Ga dan zeker even in Lisse kijken en maak een praatje met de leden om te kijken of het klikt. Voor meer informatie, stuur een mail naar Lakenquilters@outlook.com!

2 opmerkingen:

  1. Hartelijk bedankt voor de aandacht die hier aan ons, de Lakenquilters, gegeven is! Groetjes, Hanneke Ermerins

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ziet er heel goed uit. Veel succes voor alle leden !

    BeantwoordenVerwijderen