maandag 4 oktober 2021

Een quilter viert feest

 Op dit moment is het alom feest in mijn leven, in dit blog wil ik mijn feestjes graag met jullie delen.

De zilveren patch

Op de medewerkersdag van het Quiltersgilde  zijn de zilveren patches aan acht medewerkers uitgereikt. Ik was één van de gelukkigen. Het was een feestelijke dag vol gezelligheid en warmte.  En wat ben ik super blij met deze prachtige patch, een ontwerp van de edelsmid Marc Lange. 

Werk verkocht

Tijdens mijn expositie in het kerkje van Aerdt heb ik werk verkocht en maar liefst 5 stuks. Ik ben er helemaal ondersteboven van en de overdracht aan de nieuwe eigenaren was een feestelijke gebeurtenis. 

afscheid

Hawar

Zoo-Tex exposeert tot eind december bij het  textielcentrum Hawar in Oldeberkoop. Door de warme ontvangst van de eigenaren Meini Wardenier en Harm Harms was de dag naar Fryslân om de expositie in te richten een echte feestdag.

Studio Textielfestival

Natuurlijk mag in dit rijtje met feestjes het Studio Textielfestival niet vergeten worden. Ik ga drie maanden feestjes vieren met het kijken naar al het moois op textielgebied en af en toe even extra genieten van de bijdrage van de textielgroepen teQStiel en Zoo-Tex, waar ik lid van ben.  

Tenslotte

Ik heb mijn verjaardag kunnen vieren. Super feestelijk en gezellig om weer lieve familie en vrienden thuis te kunnen ontvangen en hiervoor lekker veel appeltaarten te bakken van de eigen appelboom.


Tot zover mijn feestjes en nu wordt het tijd om nieuw werk te gaan maken.

 Een hartelijke groet en heel veel kijk plezier met het Studio Textielfestival,

namens het Quiltersgilde,

Jo Huijsman

2 opmerkingen: