maandag 7 juni 2021

Quiltfestival

Het aftellen is begonnen. Nog even en het is zover..............


Op vrijdag 11 juni start het digitale Quiltfestival Noord Groningen. Drie dagen lang kun je genieten van heel veel moois, interessante interviews, demonstraties, workshops, enzovoort, enzovoort en als bonus een reis door het Noord Groningse landschap. 

Via deze link koop je voor €5,95  een ticket voor toegang tot het digitale festival.

Natuurlijk ben ik reuze benieuwd of mijn expositie filmpje goed uit de verf komt tussen alle andere inzendingen en verder ga ik mij drie dagen onderdompelen in het digitale festival.

Voorbereiding 

Ondertussen zijn er ook weer heel veel vrijwilligers achter de schermen bezig met de voorbereiding voor het Studio Textielfestival. Van alle onderdelen van het textielfestival Leiden worden video's  gemaakt. Straks in oktober gaat Studio Textielfestival online. De komende week zijn er opnamen voor de presentaties van de textielverenigingen. Ik vind het reuze fijn dat ik mag meewerken aan de presentatie van het Quiltersgilde, de textielvereniging die mij zoveel brengt!

Opstart

Langzamerhand wordt onze 1,5 meter samenleving weer wat opgerekt en zo is er toch een deel van de exposities van het afgelaste textielfestival voor het publiek toegankelijk. Voor meer informatie kijk op de website van het textielfestival, onder nieuws  Ook kun je je hier abonneren op de nieuwsbrief van Studio Textielfestival.

Tot zover dit wat korte blog. Door een domme fiets actie type ik met één vinger.


Hartelijke groet en namens het quiltersgilde wens ik jullie een fijn digitaal quiltfestival,

Jo Huijsman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten