woensdag 12 mei 2021

Voorschot op ....

 


Deze week zei mevrouw Gerdi Verbeet; "Je moet meebewegen met de tijd." Dat is wat Handwerkcafé Zwolle (en heel veel andere handwerkcafé's)  ook zo goed mogelijk proberen te doen.

Al het nieuws rond de regelgeving over het coronavirus volgen ze op de voet.
Even leek het erop dat op korte termijn de deuren weer open konden gaan. Maar het schijnt dat de versoepelingen toch minder snel gaan dan gehoopt. Die korte termijn werd al snel weer met een week uitgesteld. En inmiddels is die week uitgesteld met een nog te bepalen termijn.

Ondertussen maken ze er alvast een feestje van!

Ze hebben een activiteit georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen zonder elkaar te hoeven ontmoeten: een cadeautje maken voor elkaar!

Hoe leuk is het om in deze bijzondere tijd een cadeautje te ontvangen van een andere liefhebber van handwerken. Bovendien is het natuurlijk ook heel leuk om een cadeautje te maken waarvan je nu al weet dat je er iemand een groot plezier mee doet.

Het idee is om een naaldenboekje voor iemand anders te maken (en te krijgen natuurlijk).
Een overzichtelijk projectje dat je naast je ‘normale’ handwerkactiviteit kunt maken. Ook een goed moment om weer eens in je voorraad stofjes en draadjes te duiken om te kijken wat voor leuks je er mee kunt.
Je kunt het naaldenboekje helemaal naar jouw idee vormgeven. Qua stofjes, draadjes, borduurwerk, patchwork, applicaties, kant/band - kraaltje - kwastje (embellishment), kleurencombinaties of juist effen.
Voor wie (een van) de workshops in het Handwerkcafé gevolgd heeft: laat je inspireren door:
Miao borduren, Vrij borduren, Broderie Perse, Bottensöm of de inchies. Of andere dingen die je leuk vindt.

Voor de spelregels, de afmetingen en het opsturen kijk op de blog van Handwerkcafé Zwolle!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten