donderdag 15 april 2021

Vier je succes! Wedstrijd Vrouwen van Nu!

 

Vrouwen van Nu is een grote landelijke vereniging waar je allerlei leuke activiteiten kunt doen.

Een daarvan is het werken met textiel. Alle textieldames hebben zich binnen VVN verenigd in het Kennisnetwerk Textiel. Daar kom je gelijkgestemde mensen tegen en je kunt er veel informatie halen en met allerlei textiele activiteiten meedoen.

Af en toe organiseren ze een wedstrijd waar iedereen aan mee kan doen. Dit jaar is het weer zover: er is een wedstrijd en de resultaten worden in het najaar geëxposeerd.

Het thema is: Vier je succes!

Van alle ingezonden werken wordt een expositie ingericht op de Vrouwen van Nu Jubileumdag, die wordt gehouden in Theater Orpheus in Apeldoorn op 12 oktober. Op diezelfde dag zal ook de prijsuitreiking van de wedstrijd plaatsvinden

Wedstrijdvoorwaarden
Stuur een recent werkstuk in dat voor meer dan 50% uit textiel bestaat op A4 formaat. Het werkstuk moet in de brievenbus passen.

Inleveren voor 12 september 2021. Opsturen in en voldoende gefrankeerde envelop naar: A.E. Westerveld, Lariksweg 12, 8166 HD EMST
Vergeet niet je je naam en contactgegevens erbij te doen.
Voeg ook een aan jezelf geadresseerde envelop voorzien van postzegels mee, zodat jouw werkstuk na de expositie terug gestuurd kan worden.
Meer weten over de wedstrijd? Neem contact op met Ietje de Graaf via mail: via famrcdegraaf@hotmail.com

Wil je lid worden van Kennisnetwerk Textiel?
Kijk voor meer informatie op:
www.vrouwenvannu.nl/netwerken/kennisnetwerk-textiel
Geen opmerkingen:

Een reactie posten