maandag 5 april 2021

Noteer 11, 12 en 13 juni in je agenda

Voor een digitale mini vakantie door het prachtige Noord Groningse landschap met eeuwen oude kerkjes, molens, mooie exposities, workshops en presentaties.


Het Quiltfestival Noord Groningen gaat digitaal. Dit keer niet een gezellig weekend in een hotel of camping, niet op de fiets, niet al die gezellige contacten maar wel thuis genieten van alle moois. Dus houd deze dagen gereserveerd in je agenda!

Het wordt een geweldig virtueel  festival. Er wordt hard gewerkt aan een online expositie. Aan een blik op het mooie landschap om je toch een beetje vakantiegevoel te geven, aan informatie over de Nationale Quilt Collectie en een quilt wedstrijd. Er zijn online workshops, bijvoorbeeld van Nienke Smit van verfvirus. De verschillende presentaties beloven ook interessant te worden. Als ik goed ben geïnformeerd gaat onderanderen  Hilde van Schaardenborg vertellen over het beoordelen van quilts.

 Paasmaandag

Voor een koude Paasmaandag is de digitale  Kunstroute Lochem een leuke tip. Er is veel moois te zien en voor de textielgroep Zoo-Tex moet je even helemaal naar beneden scrollen. 


Zelf ga ik er een film dagje van maken voor het Quiltfestival. Een nieuwe uitdaging! Ik heb veel geoefend en ondertussen weet ik heel wat over de ins en outs van het bewerkingsprogramma. Ook is het script klaar en heb ik geïnvesteerd in een goed statief en een green screen.


 Het filmfeestje kan dus beginnen. 😅

Fijne Paasmaandag en namens het Quiltersgilde   een hartelijke groet,

Jo Huijsman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten