maandag 8 februari 2021

Ransuiltjes, samen roesten in de sneeuw

                                                


Tijdens het vele opruimen (wat kunnen we anders doen ;-)), vond ik een oud knutselwerkje van mijn oudste. Een kartonnen bord, geverfd en gevouwen tot een uil. Als grap heb ik het voor zijn verjaardag nagemaakt, nu van wol. Inmiddels ben ik helemaal verkocht aan deze grappige uiltjes. 

Het is super gemakkelijk, zie de foto's hierboven. Je hebt weinig wol nodig. Ik heb vooral restjes wol en synthetische sjaaltjes gebruikt. Goed doorvilten hoeft niet, houd je vilt- en gewone naald maar in de buurt.

Ik heb de weggeknipte restjes gebruikt voor de andere onderdelen. Ben best tevreden!

En toen kon ik niet stoppen 


Oliva Garcia

ViltKontaktGroep1 opmerking:

  1. Een meesterlijk idee! Zowel het uiltje van een papieren bord (leuk voor "mijn" groep 3) als het uiltje van wol.

    BeantwoordenVerwijderen