donderdag 21 januari 2021

Textielbibliotheek timmert aan de weg!
De nieuwe website van de Textielbibliotheek loopt prima!  De bibliotheek wordt beter gevonden door mensen die een boek zoeken en ook de zichtbaarheid op internet is toegenomen. Heb je al gezien dat ze tegenwoordig ook een Facebookpagina hebben met allerlei nieuws? (Kijk op https://www.facebook.com/textielbibliotheek/)

En daarnaast zijn er andere initiatieven. 
De Textielbibliotheek heeft een boekenwinkeltje geopend om de 'dubbele' exemplaren uit de collectie te verkopen. Dat is te vinden bij Boekwinkeltjes.nl, een online tweedehands winkel met een veelheid aan leuke boeken. Dit is de link https://www.boekwinkeltjes.nl/s/?q=textielbibliotheek&t=1&n=1&from=header Er staan al aardig wat titels op het gebied van handwerken te koop!

Dat is niet het enige nieuws. De Textielbibliotheek wil je voortaan ook best helpen als je op zoek bent naar een boek. Je kunt dan een mailtje sturen naar info@textielbibliotheek.nl en dan kijken ze of het in de bibliotheek te koop is. Als dat niet het geval is kom je een jaar lang op een zoeklijst te staan en als ze het boek te pakken hebben krijg je bericht.

Op de Facebookpagina lees ik dan ook nog dat de Textielbibliotheek een nieuwe categorie heeft toegevoegd: voortaan kun je er ook boeken over sieraden vinden. Op de foto staat een boek over ethnische sieraden dat je vandaag nog kunt gaan lenen.

Leuk dat ze zo lekker bezig zijn bij onze Bieb! Ga er vooral af en toe even rondneuzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten