vrijdag 4 december 2020

Origineel kado gezocht? Geef een verenigingsabonnement !

De feestmaand is begonnen en we zullen ons nog een paar maanden thuis moeten vermaken. Wat is dan een beter cadeau (voor jezelf of een ander) dan een verenigingslidmaatschap? De verenigingsbladen barsten van de inspiratie, delen kennis en geven een gevoel van saamhorigheid, daar waar bijeenkomsten nog niet tot de mogelijkheden horen. Ook komen er steeds meer online projecten. 

Denk eens aan het Quiltersgilde :
Het Quiltersgilde is de toonaangevende vereniging van quilters in Nederland. De vereniging is opgericht in 1983 en heeft rond de 9.500 leden. Het Quiltersgilde brengt quilters met elkaar in contact en deelt informatie over quilten in de meest ruime zin van het woord.


Dit doen wij door het organiseren van activiteiten, het uitgeven van ons verenigingsblad Quiltnieuws (verschijnt 4 maal per jaar) en via onze website, blogberichten en Facebook en andere sociale media.

Het bestuur bestaat uit 8 leden. Alle activiteiten worden verricht door ongeveer 80 vrijwillige medewerkers.

_____________________


Website: https://www.quiltersgilde.nl/ 

Activiteiten voor leden: Landelijke en regionale dagen, cursussen, quiltboekenbibliotheek, exposities en workshops en viermaal per jaar het tijdschrift Quiltnieuws.

Lidmaatschap 2021: De jaarcontributie is € 26,- per jaar


Een kijkje in het verenigingsblad QUILTNIEUWS:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten