dinsdag 10 november 2020

TextielPlus Festival online start donderdag

Over twee dagen begint het TextielPlus Festival, dit keer niet in de vertrouwde Brabanthallen maar ONLINE ivm. de Covid maatregelen. Voor vijf euro, heerlijk drie dagen lang online dwalen langs kunstenaars, winkels en workshops. 


Al je favoriete winkels en ateliers, overzichtelijk bij elkaar! Elke deelnemer heeft een eigen pagina ingericht met uitgebreide informatie over zichzelf, de winkel, de materialen, producten, kunst etc. Je kunt in alle rust je inkopen doen bij de webshops die jij hebt uitgekozen.

Tientallen kunstenaars nemen je mee in hun belevingswereld en leggen hun proces bloot. Lees de prachtige verhalen, bekijk de beelden, volg virtuele rondleidingen door ateliers en luister naar de totstandkoming van kunstwerken, de toegepaste technieken en inspiratiebronnen.

Via de chatfunctie kun je met -bijna- alle deelnemers kennismaken, vragen stellen of gewoon even gezellig bijkletsen. Doe je dat liever met beeld? Kijk dan welke deelnemers een Zoommeeting hebben ingepland en sluit je aan!

Neem alvast een kijkje in de lobby (zie hoofdmenu) voor een overzicht van de deelnemers, leuke kortingsacties en het uitgebreide programma van workshops, demonstraties, lezingen, show&tells, rondleidingen, livestreams en ga zo maar door! Het overzicht wordt dagelijks bijgewerkt, dus kijk voor het meest actuele overzicht vlak voor of tijdens de openingstijden.

Koop nu vast je ticket, ga voor alle informatie naar:

https://textielplusfestival.nl/


Hier tref je een overzicht van Deelnemers

PS. Ook worden er online Exposities en Workshops georganiseerd. Zo presenteren de verenigingen zich online met hun activiteiten en krijg je de kans om aan de slag te gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten