maandag 30 november 2020

Origineel kado gezocht? Geef een abonnement !

De feestmaand komt er aan en we zullen ons nog een paar maanden thuis moeten vermaken. Wat is dan een beter cadeau voor jezelf of een ander dan een verenigingslidmaatschap? De verenigingsbladen barsten van de inspiratie, delen kennis en geven een gevoel van saamhorigheid, daar waar bijeenkomsten nog niet tot de mogelijkheden horen. Ook komen er steeds meer online projecten. 

We gaan deze week de verenigingen even (opnieuw) voorstellen te beginnen met de Kostuumvereniging :

De Nederlandse Kostuumvereniging werd in 1980 opgericht als platform voor ge├»nteresseerden in mode en streekdracht. De vereniging verbindt kleine en grote verzamelaars, museumconservatoren, docenten en studenten uit het modeonderwijs, kortom mensen met een passie voor kleding, van middeleeuwen tot hedendaagse haute couture. In 2001 fuseerde de vereniging met de Eerste Nederlandse Vereniging van Kantliefhebbers ‘Het Kantsalet’ (1925-2000).______________________________________________________________________


Website: https://kostuumvereniging.nl/   Activiteiten voor leden: Themadagen, excursies, Jaarboek Kostuum en vier maal per jaar Bulletin.

Lidmaatschap 2020: De jaarcontributie is €36,- per jaar, voor echtparen €52,- en voor studenten/jongeren t/m 25 jaar € 26,-.  

Meld je nu aan als lid: __________________________________________________________________

Een blik in het verenigingsblad Bulletin:


En in het Jaarboek Kostuum 2019


Geen opmerkingen:

Een reactie posten