donderdag 3 december 2020

Origineel kado gezocht? Geef een verenigingsabonnement !

De feestmaand komt er aan en we zullen ons nog een paar maanden thuis moeten vermaken. Wat is dan een beter cadeau voor jezelf of een ander dan een verenigingslidmaatschap? De verenigingsbladen barsten van de inspiratie, delen kennis en geven een gevoel van saamhorigheid, daar waar bijeenkomsten nog niet tot de mogelijkheden horen. Ook komen er steeds meer online projecten. 

Vandaag kijken we naar Merkwaardig: 
MerkWaardig is een landelijke vereniging die in 1988 is opgericht om liefhebbers van merklappen met elkaar in contact te brengen. Inmiddels wisselen de ruim 1500 leden idee├źn uit over het ontwerpen van lappen, materiaalkennis, de betekenis van de motieven en het gebruik van verschillende borduurtechnieken in zowel klassieke als moderne merklappen. Elk jaar komen leden tijdens drie informatieve en gezellige verenigingsdagen bij elkaar om te luisteren naar lezingen, om workshops te volgen en de materialenmarkt te bezoeken.

_____________________Website: https://merklap.nl/ 

Activiteiten voor leden: Ontmoetingsdagen, Activiteitendagen, Lustrumexposities en vier maal per jaar het tijdschrift MerkWaardig.

Lidmaatschap 2020: De jaarcontributie is € 30,- per jaar, plus inschrijfgeld € 5,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten