donderdag 17 september 2020

Mode in kleur!


                                      Valentino, haute couture najaar 2018. Foto: Hollandse Hoogte

Nou als je deze foto zie uit de expositie Mode in Kleur die vanaf 26 september wordt gehouden in Kunstmuseum Den Haag dan realiseer je je meteen weer wat kleur toevoegt aan een plaatje!

Deze tentoonstelling, grotendeels samengesteld uit de eigen museumcollectie, is tijdens de covid-19 periode gemaakt en vertelt modeverhalen over de symboliek van kleur. In een tijd waarin enorme behoefte bestaat aan troost, verbinding en hoop, kan juist een tentoonstelling over mode dit bieden. De modewereld is immers gewend om vooruit te kijken en te reageren op de wereld om ons heen.Christopher John Rogers, ensemble, zijde, najaar 2020. Foto: Hollandse Hoogte Dia Dipasupil/AFP/ANPChristopher John Rogers, ensemble, zijde, najaar 2020. Foto: Hollandse Hoogte / Dia Dipasupil/AFP/ANP

Dompel je onder in kleur en geniet van ontwerpen van nationale en internationale topontwerpers. Uiteraard aangevuld met enkele kleurrijke design mondkapjes, die de onmiddellijke invloed van de coronapandemie op het modebeeld illustreren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten