donderdag 3 september 2020

Het Leids Wevershuis gaat weer open met Changes are Beautiful


werk Trees Schoof

Het Leids Wevershuis gaat vanaf zaterdag 5 september weer open na de sluiting van het museum vanwege het coronavirus. De heropening was eerder niet mogelijk door de beperkte ruimte van het museum.

Het museum bleef na 1 juni dicht, ondanks versoepelingen van de coronamaatregelen. Tijdens de zomerperiode is nagedacht over hoe mensen het museum toch veilig kunnen bezoeken.

Vanaf 5 september is onder de titel Changes are Beautiful werk te zien van kunstenaarsgroep Prikkel-Draad. Deze groep is in 2017 gestart en bestaat uit Nicole Schuijt, Ardie den Boer, Willy Jager en Trees Schoof. Ze geven alle vier op eigen wijze invulling aan het thema dat verandering mooi is.i

Vanaf september kunnen drie personen tegelijk de expositie bezoeken, kinderen niet meegerekend. Bezoekers moeten zich vooraf aanmelden en een tijdslot kiezen.

Het museum is tijdens de Leidse Kunstroute op 26 en 27 september geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Dan kunnen er maximaal vier mensen Het Leids Wevershuis bezoeken. Een reservering is voor die dagen niet nodig.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten