maandag 1 juni 2020

Quiltnieuws, TextielPlus en nog veel meer!

Met plezier heb ik  Pinksterzondag de tijdschriften gelezen.
In het Quiltnieuws van het Quiltersgilde allemaal  gezellige verhalen en in TxP (Textiel Plus) prachtige verhalen over weefkunst.

Hoewel er nog steeds geen uitjes zijn, vliegt mijn tijd. Mei met heel mooi weer, maar zonder het mooie Textielfestival is alweer voorbij. Ik heb het festival heel erg gemist en kijk nu uit naar de herkansing in 2021. Vandaag is het alweer juni, helaas zonder het Quiltfestival waar ik mij ook zo op heb verheugd.

Maar de  dagen zijn een aaneenschakeling van mooi weer en dat maakt veel goed. Daardoor heb iknvolop de gelegenheid om buitenfoto's  te maken van nieuw werk.

Helemaal volgens de planning is ook het werk voor het Quiltfestival klaar. Het staat nu in de kamer opgesteld. De komende week gaat het voor een fotosessie mee naar buiten. Daarna ga ik het zorgvuldig in pakken en moet het wachten tot 2021.

Zolangzamerhand is er ook weer wat meer toegestaan. Vanaf 2 juli exposeert het kunstcollectief Diversity  (waar ik lid van ben) in het Rensenpark Emmen. Het Rensenpark is het voormalige terrein van het Noorder Dierenpark dat eind 2015 verhuisde naar een nieuwe locatie. Het terrein is nu een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is. Een verrassende ontmoetingsplaats voor initiatieven rond kunst, cultuur en innovatie. De galerie wordt beheert door het CBK (Centrum Beeldende Kunst) Dit keer geen opening met toeters en bellen, maar wel een fantastische locatie waar wij heel blij mee zijn. De tentoonstelling is tot 13 september te bezichtigen. Voor mij is er dus in juni nog wel even wat voorbereidend werk te doen.

Nog een fijne Pinkstermaandag en
namens het Quiltersgilde een hartelijke groet,
Jo Huijsman


Geen opmerkingen:

Een reactie posten