vrijdag 26 juni 2020

Factor-Li viltexpositie

Even voorstellen: Lilian van den Einden

De basis voor werken met textiel werd gelegd op de 3 jarige Modevakschool; kostuumnaaien en couture. Altijd bleef ik experimenteren met stoffen. In 2008 maakte ik kennis met vilt. Ik werd gegrepen door de eenvoud van het materiaal. Door trial and error heb ik het materiaal steeds beter leren kennen. Wol, water, zeep en spierkracht, dat is het!

Mijn inspiratie haal ik vooral uit natuur. De thema’s die ik verwerk gaan over het leven zelf.

https://www.factor-li.nl/home/vilt-expositie/

Lilian van den Einden exposeert 

Tot 1 augustus: Bij galerie Hawar in Oldeberkoop 'Human Nature' van Giny Jans en Lilian

Van 12 juni tot 23 juli: Bij galerie Kunstinbilt in De Bilt Viltwerk van Lilian.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten