zaterdag 20 juni 2020

Bericht van het Handwerkfestijn 2020

“Hand-werk van hand tot hand op het platteland!”

HELAAS IS OOK DIT EVENEMENT GEANNULEERD IVM. CORONA

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Voor de veertiende keer wordt met vele vrijwillige medewerkers het Handwerkfestijn  georganiseerd. De gehele opbrengst gaat naar het Bestemmingsfonds genezing diabetes type 1 van het Diabetes Fonds. Diabetes type 1 is een chronische ziekte die helaas vooral jonge kinderen overkomt.

Wij hebben al vele schenkingen mogen ontvangen zowel nieuwe als antiquarische.  Voor schappelijke prijzen zijn er materialen te koop voor diverse technieken. Bijv. lappen (borduur)stof, vilt, allerlei garens, handwerkboeken, kralen, knopen, fournituren, borduurwerk, haak/breinaalden, kantklosjes, frivolité spoeltjes, quilt materialen, bandjes en kantjes, (zijde)verf, ponsen, diverse soorten papier, handvaardigheid materialen, enz. Het is teveel om op te noemen. En ................ het past net niet in de 6 partytenten met ruim 200 m2 en daarom worden er regelmatig artikelen aangevuld. Voor de creatievelingen die nieuwe creaties willen maken maar ook voor de verzamelaars is er genoeg te kiezen! Tevens is er een workshop en verkoop van Bloemwerk. Catering “Sloop on Tour” is ook aanwezig. 

Entree en parkeren is gratis en alles is rolstoeltoegankelijk. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Bij het versturen van dit persbericht is het nog niet zeker wat de RIVM maatregelen zijn in september en of het Handwerkfestijn dit jaar mag doorgaan. De meest recente informatie over het Handwerkfestijn vindt u op:

www.diabeatit.nl/evenement/handwerkfestijn 

www.facebook.com/HandwerkfestijnvoorhetDiabetesFonds 

Voor vragen, schenkingen, sponsoring en inschrijven voor de nieuwsbrief kunt u altijd contact opnemen met de organisator:

Marja Leijtens – Smit Roeters, Zandkamp 237, 3828 GP Hoogland, Tel. 06-23738152.

mail: marjaleijtens@kpnplanet.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten