maandag 13 april 2020

Restjes vilt in Corona tijd


Deze keer is niet een sombere, maar juist een prachtige, zonnige dag nodig om weer een ver weggestopte tas tevoorschijn te halen. Het kost me moeite om de tas leeg te halen maar als ik eenmaal in de tas graai en de prachtige kleuren wol en lapjes zie, ben ik meteen enthousiast. 
Even is covid-19 vergeten en is het echt lente. 
In proeflapjes zie ik lijfjes en voor ik het weet worden er haas-mensjes geboren. Ik probeer zoveel mogelijk restlapjes te gebruiken en alles met de hand te naaien. Het gaat langzaam maar ik kom tot rust.


De haas-mensjes hebben mandjes nodig. De mandjes besluit ik nieuw te vilten. Deze zijn snel gemaakt door om een ei en een bal te vilten, doormidden te knippen en vervolgens door te vilten.
Oliva Garcia
ViltKontaktGroep


Geen opmerkingen:

Een reactie posten