dinsdag 11 februari 2020

Vrouwenweekevent 6 maart 2020

Een van de in STIDOC samenwerkende verenigingen is Vrouwen van NU.

Vrouwen van Nu versterkt de leefomgeving met de (lokale) kracht van vrouwen. Als grootste vrouwenvereniging van Nederland bouwen we mee aan een wereld waarin diversiteit als een meerwaarde wordt gezien en er naar wordt gehandeld.

Wij verbinden vrouwen door persoonlijke ontmoetingen, gedeelde interesses en activiteiten om zo samen het verschil te maken voor een inclusieve samenleving.Ook dit jaar vindt rondom Internationale Vrouwendag in de eerste week van maart de jaarlijkse Vrouwenweek plaats met als jaarthema "Vier je successen, het is een feest waard!"


Tijdens deze week vindt het Vrouwenweekevent op 6 maart plaats, waar o.a. de auteur van "Andere Tijden achter het aanrecht" het podium neemt, de mooie tentoonstelling "Sterke Verhalen van Sterke Vrouwen wereldwijd" van Stichting Melania en Vrouwen van Nu te zien is en wordt de avond afgesloten met een cabaretvoorstelling van Madelijne Kool.

Tickets voor het Vrouwenweekevent zijn te koop via de ticketshop (€ 19,50 voor leden, € 24,50 voor niet-leden. In de prijs is een walking dinner begrepen). Hier vind je ook meer informatie over het programma.

Ook wordt volgens traditie de Vrouwen van Nu Verschilmaker 2020 tijdens het Vrouwenweekevent gekozen.

De genomineerden voor dit jaar zijn:
Caroline van der Plas
Jane Wijbers
Anna Gimbrere
Marjolein Bax
Annejet van der Zijl

Vanaf nu kan je hier stemmen op jouw favoriete Verschilmaker! En natuurlijk is iedereen welkom die Vrouwen van Nu een warm hart toedraagt (je hoeft geen lid te zijn).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten