zaterdag 15 februari 2020

Stichting Verdanda - help je ons ook mee?

Veel quiltsters hebben wel eens van onze Stichting gehoord of ons ontmoet op een beurs/open dag.
Maar wie zijn wij nu precies en wat doen wij?

Stichting Verdanda maakt al ruim 15 jaar quilts voor mensen met een beperking in de leeftijd van 0 tot 100 jaar. Vorig jaar (2019) hebben wij mede dankzij onze vrijwilligers meer dan 275 quilts weggegeven.Regelmatig gaan wij naar zorgcentra voor ouderen of gehandicapten om daar quilts aan bewoners te geven. Ook mensen met een beperking die thuis wonen, kunnen een quilt van ons ontvangen als dat aangevraagd wordt.Elk jaar brengen wij rondom Kerst een nieuw patroon voor een quiltblok uit. Ongeveer 800 quiltsters in het land maken dan één of meerdere blokken voor ons. Daarna worden de blokken door ons team verwerkt tot een quilt. Naast quiltblokken zijn complete quilts ook zeer welkom.Zie ook onderstaande videomet foto's van mensen die een quilt van ons hebben gekregen.


Wilt u ons goede doel ondersteunen?
Volg ons op FaceBook of kijk op www.verdanda.nlOp onze website vindt u het patroon 2019-2020, instuctiefilmpje, info over onze quilt-uitgiften en hoe u een quilt voor iemand kunt aanvragen.

Heeft u nog vragen mail dan naar: Lenny@verdanda.nl  of bel 040-2510374

Stichting Verdanda, Chateaurouxhof 2, 5627 TZ Eindhoven.

En kunt u ons niet met tijd helpen? Weet dat uw financiële bijdrage ook welkom is op NL 75 ABNA 0417 6308 67. Namens de ontvangers van de quilts: hartelijk dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten