woensdag 26 februari 2020

Beyond Boundaries SDA - unieke dubbelexpositie in Nederland


De Surface Design Association (USA) is een internationale vereniging die zich focussed op 'surface design' - bewerken, kleuren en manipuleren van het oppervlakte.

Karina van Vught van Zijdelings is lid vanaf 1996 en vertegenwoordigt hen reeds 15 jaar in Europa. Leden krijgen 4 keer per jaar een prachtig full colour "Textiel" blad toegestuurd en kunnen o.a. deelnemen aan diverse zaken die door de SDA worden georganiseerd. Zoals conferenties in Amerika, tentoonstellingen en nog meer.Op verzoek van de EU leden heeft Karina samen met Galerie Zone (Leiden) en High Five Art (Baarle Nassau) twee tentoonstellingen opgezet welke samen vallen met het Textiel Festival in Leiden (Mei 2020). De gezamenlijke titel luidt Beyond Boundaries. De tentoonstelling in Baarle zal door Karina van Vught op 3 Mei worden geopend en die in Leiden door Astrid Bennett (President van de SDA) op 13 Mei.

Ze hopen natuurlijk op veel bezoekers!

Voor meer informatie over de organisatie zelf en/of om lid te worden ga naar http://www.surfacedesign.org/Geen opmerkingen:

Een reactie posten