maandag 13 januari 2020

Restjes zelfgemaakt voorvilt


Wat te doen met al die resten voorvilt? Ze blijven maar in de weg liggen en sommige stukken zijn te mooi om als vulling te gebruiken. Een sombere middag is het geschikte moment om een paar van die lappen tevoorschijn te halen en te zien wat er ontstaat. Ineens was de lente weer heel dichtbij.
Mijn voorvilt was echt heel lichtjes gevilt, ik kon dus na het knippen nog flink doorvilten. Ik heb wel 6 chenilledraden in elkaar gevlochten en nog is de bloemstengel niet echt stevig geworden. Elektriciteitsdraad is toch een betere optie, denk ik. Ik ben helemaal blij met mijn voorjaarsboeket.

De kleinere stukjes vinden de weg naar een gezicht en nu zal dit gezicht blijven rondslingeren tot een volgend opruimmoment zich aandient.


Oliva Garcia

ViltKontaktGroep

Geen opmerkingen:

Een reactie posten