woensdag 30 oktober 2019

Wonderlijk alledaags - Textielkunstgroep Stiqs exposeertVan 2 november t/m 29 december 2019 exposeert de Textielkunstgroep Stiqs in kunstgalerij High Five Art.

StiQS is een groep textielkunstenaars, afkomstig uit heel Nederland. Zij werken samen om hun kennis te vergroten en de grenzen van de creativiteit op te zoeken. Voortgekomen uit de traditionele hoek van quilters en geschoold in de kadercursus Quilten Speciaal, hebben zij in 2007 een hechte groep gevormd. Daarbij hebben ze de grondvorm van de quilt meer en meer losgelaten, hoewel textiel en garens hun belangrijkste basismateriaal is gebleven. Daaraan voegen ze vaak andere elementen toe, zoals papier, kunststof, metaal of één van de vele nieuwe non,woven vliezen. Dit leidt tot interessante experimenten en vrije(re) vormen.

High Five Art is een expositieruimte en kunstgalerie met een bijzondere aandacht voor de textiele kunst. Bij ons kunnen aankomende en ervaren kunstenaars exposeren en u kunt ons natuurlijk bezoeken voor interessante exposities.

Galerij High Five Art
Hoogbraak 5
5111 CS
Baarle-Nassau

Wij zijn open op de 1ste en 3de zaterdag en zondag van de maand van 13:00 tot 17:00
Ook op afspraak kunnen wij open gaan, bel ons op: 06-51 15 94 14

Geen opmerkingen:

Een reactie posten