woensdag 16 oktober 2019

Landelijk Weefdag van WEEFNETWERK in de Veluwehal Barneveld

Zaterdag 9 november 2019 is de door WEEFNETWERK georganiseerde Landelijke Weefdag in de Veluwehal, Nieuwe Markt 6, 3771 CB te Barneveld, van 10 – 16 uur.

Het thema van de dag en de lezingen is: ZWART - WIT + ?
De ochtendlezing ‘Wil je ook blijfe eten?’ bevat het boeiende verhaal van kunsthistorica Sanny de Zoete, die ge├»nspireerd door antiek damast nieuwe dessins tot leven wekt.
De middaglezing STOF(F)EER is een inspirerende presentatie door Jolanda Rietdijk over interieurstoffen en hoe deze stoffen kunnen inspireren tot het maken eigen (weef)ontwerpen.
Wat kan er verder verwacht worden?
Twee wedstrijdtentoonstellingen met dit jaar de thema’s: ZWART WIT + ? en FEEST.
Alle ons bekende weefkringen zijn apart uitgenodigd om zich te presenteren met wedstrijd.
Expositie van vrij werk. Een presentatie van de deelnemers van de door WEEFNETWERK gegeven en gesubsidieerde cursussen.
Een leveranciersmarkt met een uitgebreid assortiment aan materialen. Bovendien worden bij veel stands demonstraties en uitleg gegeven om nieuwe inspiratie op te doen.

Nieuw!! Dit jaar voor de eerste keer een TEXTIELPLEIN!
Op het textielplein zijn demonstraties en idee├źn op doen van: modern quilting – borotechniek - mixed media – rubber sieraden – Japans/ Chinees Su borduren – vilten – verven/printing technieken op stof – en nog twee disciplines.
Entreekosten € 22,50. Studenten betalen op vertoon van hun studentenpas € 6,00. Wilt u alleen de leveranciersmarkt en de exposities bezoeken? Dat kan vanaf 10.00 uur en kost € 9,00. Aan de kassa kan er niet gepind worden. Zie Weefnetwerk voor meer informatie en de lijst van leveranciers.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten