zondag 18 augustus 2019

Wedstrijden Textiel Plus Festival - deadlines naderen!

Half november worden in de Brabanthallen in Den Bosch voor de tweede keer het Textiel Plus Festival georganiseerd.
Dit keer zijn er twee wedstrijden waar voor ingezonden kan worden:


Quilt Wedstrijd 2019


Jullie kennen ons evenement natuurlijk nog als de Handwerk en Quiltdagen, maar vanwege alle uitbreidingen en nieuwe onderdelen gaan we vanaf dit jaar verder onder de nieuwe naam: Textiel Plus Festival! Om dit te vieren organiseren wij dit jaar een quiltwedstrijd!  En je raadt het misschien al…
Het thema is FESTIVAL!
Als wij aan FESTIVAL denken, worden we gelijk heel blij. Vrolijke gezichten, een uitgelaten stemming, felle kleuren, leuke activiteiten, muziek, zon…

Jij kunt vast ook heerlijk wegdromen bij het woord FESTIVAL. De associaties komen vanzelf naar boven borrelen. Laat je fantasie de vrije loop en laat je helemaal gaan in je creatieve proces… het Textiel Plus Festival daagt je uit!

Let op!
Het inschrijfformulier dient vóór 1 september 2019 te zijn opgestuurd, zodat de organisatie op tijd een beeld heeft van het aantal inschrijvingen.

Je hebt daarna nog tot 1 oktober 2019 de tijd om de foto’s en het verhaal op te sturen. Als je het verhaal later wilt opsturen, kun je dat doen via de mail met bijv. een Word-document als bijlage.

Alle info vind je hier >>


Textiel Plus Wedstrijd 2019


Dit jaar lanceren wij de tweede editie van de Textiel Plus Wedstrijd! Doe mee en maak kans om geëxposeerd te worden tijdens het Textiel Plus Festival. De jury- en publiekswinnaar krijgen een publicatie in het magazine én op de website van TxP!

Het thema is MET HART EN ZIEL: GEEF KLEUR AAN JE PASSIE!Let op: Het inschrijfformulier dient vóór 16 september 2019 te zijn opgestuurd, zodat de organisatie op tijd een beeld heeft van het aantal inschrijvingen.

Je hebt daarna nog tot 1 oktober 2019 de tijd om de foto’s en tekst (motivatie en toelichting thema en kleurgebruik) op te sturen. Als je de tekst later wilt opsturen, kun je dat doen via de mail met bijv. een Word-document als bijlage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten