zaterdag 1 juni 2019

SneakernessSneakerness, het grootste sneaker event van Europa, komt in het weekend van 1 juni naar de Kromhouthal in Amsterdam. 
Alle fashion- en sneakerliefhebbers kunnen hier weer hun hart ophalen. Niet alleen de meest zeldzame en klassieke sneaker modellen zijn hier te koop, ook de lifestyle daaromheen wordt in de spotlight gezet. Zo zijn er verschillende exposities en worden de laatste trends besproken in een talkshow. Dit jaar is er naast een kapper en een tattoo-shop ook een booth waar je je eigen ‘one of a kind’ horloge kunt ontwerpen. Dames worden in de watten gelegd met een nail bar, visagiste en een haarstylist. Ook kids hoeven zich niet te vervelen in een eigen corner, zodat de ouders met een gerust hart op zoek kunnen naar een nieuw paar. Nieuw dit jaar is de ‘drop-off point’ van officiële partner StockX; hier laat je de waarde van je exclusieve paartje bepalen en kun je je direct laten uitbetalen. 
Sneakerness vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni in de Kromhouthal in Amsterdam.

Sneakerness is met locaties in o.a. Milaan, Londen en Parijs inmiddels uitgegroeid tot dé streetwear hotspot van Europa. Het aantal bezoekers stijgt elk jaar, van jong tot oud. Ook brengt de organisatie elk jaar weer de nieuwste trends naar voren. Vorig jaar was dat het customizen van je eigen sneakers, dit jaar ligt de focus op de rol van de designer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten