donderdag 25 april 2019

Metamorfose: Alles heeft ritme


Dit jaar weeft Weefcollectief Metamorfose met het thema ‘Ritme’. De weefsters hebben dit thema elk op hun eigen manier opgepakt, bestudeerd, van alle kanten bekeken en de garens laten spreken.
Kom de verscheidenheid aan werk bekijken bij expositie ‘Alles heeft ritme’.
Deze is van 11 mei t/m 9 juni, iedere zaterdag en zondag én donderdag 30 mei (Hemelvaart) geopend van 14.00 tot 17.00 uur. De opening van de expositie is vrijdag 10 mei 19.30 uur. Huize Vredenburg, Klapstraat 112, Westervoort,
.
Ook in Grand Café/restaurant Huis Ter Wes is onder het genot van een kopje koffie of lunch werk van de exposanten te zien. Zuidelijke Parallelweg 3 (bij station Westervoort).
Info: Groepen zijn ook welkom buiten de openingstijden, aanmelden bij Anke Bakker tel: 0263114261, bakkeranke7@gmail.com of Marijke Scheepstra tel: 0641729846.

Weefcollectief Metamorfose is een groep van acht enthousiaste weefsters die om de zes weken samen komt en elkaar inspireert tot nieuw weefwerk. Ze bespreken ieders werk en geven daar hun kijk op. Iedereen in de groep heeft zijn eigen stijl en voorkeur voor bepaalde materialen. Er wordt gewerkt met katoen, wol, linnen, polyester, koperdraad en paardenhaar, zowel twee- als driedimensionaal. Paulien van Asperen, Tonny van den Berg, Thera Berkhout, Ank Hazelhoff, Marijke Jochijms, Lia Rath, Marijke Scheepstra en Nel Vervoorn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten