vrijdag 22 maart 2019

... en hoe gaat het ondertussen met de Waaier?Hoe dichter we bij het Textielfestival komen, hoe meer er onder handen komt. 
De LOKK is bezig met het Kunstenaarsproject. Met de hulp van onze leden kan het niet anders dan een groot succes worden. Het idee is in ieder geval al heel leuk en in begeleidend kunstenaar Petra de Haas hebben we een prima partner in het project.

En hoe dichter we bij het Textielfestival komen, hoe meer LOKK leden er meedoen aan de Museum Masterclass en ik ben al heel nieuwsgierig naar de resultaten van dit project.

U blijft op de hoogte via de site van Textielfestival 2020.

Maar ook nog een kleine update over de voortgang van de Waaier. Veel mensen zijn langs geweest op de Handwerkbeurs in Zwolle. Maar aangezien ik dun garen gebruik en daarnaast ook nog enige andere kloswerkjes heb, gaat het niet zo snel. Ik hoop de komende tijd er iets meer aandacht aan te kunnen besteden zodat het straks geen nachtwerk gaat worden.

U kunt de LOKK ontmoeten op het congres van onze Duitse zustervereniging, het DKV. Dit congres wordt gehouden in Erbach im Odenwald, 26-27-28 april. Ook al u geen kantklos-ster bent, is het een leuk uitje voor de voorjaarsvakantie.


Liesbeth van Loo
LOKK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten