woensdag 5 december 2018

Schatten scoren: het kattenslabbetjeSoms kom je iets tegen wat gelijk tegen je spreekt.
Dit had ik op het Textiel Festival 2015 in Leiden. Op de Art en Crafts-markt in de Pieterskerk kwam ik een standje tegen met leuke dingen versierd met katten. Als ultiem kattenmens wilde ik daar zeker iets van kopen, maar aangezien wij met de stand van de LOKK daar ook stonden en ik daar een taak had, dacht ik, dan morgen vroeg maar snel even kijken.
De volgende morgen stond er een andere kunstenaar op die plaats. De dame met de katten was weg. Spijt dat ik de dag ervoor toch niet even de beurs was gaan halen en had meegenomen wat ik zo graag wilde hebben.

Nu, jaren later, staan we in de Brabanthallen in Den Bosch met de Handwerk en Quiltdagen. Ik was in de gelegenheid even rond te kijken en waar loop ik tegenaan? Een stand met de dame en de katten! Nu heb ik wel een paar “schatten” aangeschaft. Een kinderslab voor het nieuwe (onderweg) kleinkind en een stropdas voor zoonlief, die al even kattengek is als zijn moeder. Zou het erfelijk zijn?

Dus, neem van mij een goede raad aan: als je iets ziet wat je echt moet hebben, aarzel niet want je hebt niet altijd het geluk er weer tegenaan te lopen.

Als je de kans krijgt volgend jaar november de Textiel+ dagen in Den Bosch te bezoeken, aarzel niet en doen! Het is echt de moeite meer dan waard.

Liesbeth van Loo
LOKK
1 opmerking:

  1. Ik vond het ook zo leuk. Voor kleindochtertjes een slabbetje en een schortje gekocht voor Sinterklaas. Mijn schoondochter vindt het ook een heel geslaagd cadeautje.

    BeantwoordenVerwijderen