donderdag 4 oktober 2018

Textielplein aanwezig op de Handwerk & Quiltdagen in Den Bosch


De Handwerk en Quiltdagen (voorheen in Nieuwegein) zijn verhuisd!!!
Van donderdag 15 t/m zaterdag 17 november 2018 ben je van harte welkom op de Handwerk en Quiltdagen in de Brabanthallen in Den Bosch!

Textielplein 2017 in Nieuwegein
Het evenement heeft een frisse nieuwe uitstraling gekregen èn een vernieuwde opzet. Naast het bekende, gevarieerde aanbod van handwerk- en quiltmaterialen, workshops en exposities, zijn er dit jaar twee nieuwe onderdelen:

- Textiel Plus Arts & Crafts ism. met het blad Textiel Plus -  een inspirerende kunstmarkt met handgemaakte producten, kunst en sieraden van textiel en een landelijke wedstrijd ahv. een persoonlijk object waarmee je je emotioneel verbonden voelt.

- Het Textielplein georganiseerd door de verenigingen van STIDOCOp het Textielplein gaan we werken in een ateliercaroussel. In het hart tref je de STIDOC mantel aan die eerder dit jaar is gemaakt na intensieve samenwerking tussen de verenigingen en gepresenteerd is tijdens de OIDFA.

Kleurenpalet tweede STIDOC mantel

Deze keer gaan we 'live' aan een tweede mantel te werken. Iedere vereniging heeft hiervoor een onderdeel uitgewerkt waar alle bezoekers aan mee kunnen helpen. Want 'MEE DOEN' staat centraal voor de verenigingen, en we nodigen iedereen van harte uit om aan te schuiven!

Handwerk en Quiltdagen
15 t/m 17 november 2018
Brabanthallen Den Bosch
Openingstijden: 10-17 uurPS. Natuurlijk gaan we tijdens dit evenement ook weer bloggen en vloggen. Abonneer je vast op ons videokanaal: https://www.youtube.com/textieltube

Een eerste proefversie van de tweede mantel wordt getoond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten