maandag 3 september 2018

Het Quiltersgilde viert feest in Deventer

De 35ste Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde vindt van donderdag 6 tot en met zondag 9 september plaats in Deventer, de stad die dit jaar het 1250 jarig bestaan viert.

De prachtige Grote of Lubuïnuskerk is de hoofdlocatie.
Van verre zie je deze kerk al liggen, vooral als je op de A1 van de kant van Apeldoorn komt heb je een prachtig uitzicht op de stad Deventer.
Het is een hele klus om in die enorme kerk een mooie tentoonstelling op te bouwen met traditionele, hedendaagse-moderne en art quilts. Veel vrijwilligers maken met vele handen...........de tentoonstelling mogelijk.

Er is veel te zien in de Lubuïneskerk, maar dat niet alleen, er is ook veel te doen. Er zijn quiltwinkels aanwezig, er zijn alle dagen op allerlei momenten demonstraties en workshops kunnen worden gevolgd in de Latijnse School.
Ruim 30 winkeliers hebben een mooie quilt in de etalage, zodat je kunt genieten van mooie quilts in de kleine straatjes met leuke winkels en gezellige horeca.
Enthousiast geworden, kijk dan voor informatie op de website van het Quiltersgilde en ook de  Facebookpagina quilts in Deventer geeft dagelijks de actuele informatie en nieuwtjes.

hartelijke groet,
Jo Huijsman
namens het Quiltersgilde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten