maandag 9 juli 2018

Jong, trendy, vlot, kleurrijk, modern....

Helaas denken nog altijd veel mensen dat de Textielbibliotheek in Museum de Kantfabriek een muffe ruimte is waar bejaarde vrouwen met grijze knotten al sokken breiend kasten vol met stoffige boeken bewaken. Die stoffige boeken staan dan vervolgens vol met patronen van gehaakte kleedjes die vroeger bij die deftige oudtante over de fauteuils hingen. Daar waar je kopje thee op zo'n schoteltje werd geserveerd en je jezelf in allerlei bochten moest wringen om de kruimels van het keiharde biscuitje niet op het hoogpolige tapijt te knoeien...

Als dit het beeld is van de Textielbibliotheek dan wordt het de hoogste tijd om eens daadwerkelijk op "theevisite" te komen!

Kijk dan bijvoorbeeld eens naar het boek dat achter de code Ba 313 schuil gaat. Een boek waar de kleuren en vrolijkheid direct al van de kaft af spatten! Even doorbladeren en wedden dat de nieuwsgierige durfal enthousiast raakt van alle technieken die hier beschreven worden. De heldere foto's en droedels in het boek doen de rest. Jammer alleen dat er in de Textielbibliotheek niet met vloeistoffen kan worden geknoeid, anders zou de enthousiast geworden durfal ter plekke aan de slag gaan.
Daarom een welgemeende oproep aan iedereen die denkt dat de Textielbibliotheek oubollig of zelfs truttig is.
Pak eens het boek Printmaking Unleashed van Traci Bautista met code Ba 313 en dan ziet iedereen direct dat de Textielbibliotheek het predicaat: JONG, TRENDY, VLOT, KLEURRIJK en MODERN verdient!


Drinken en versnaperingen staan beneden in de Kantine klaar. Tot ziens!

Klik hier om naar de online bibliotheek te gaan

Langskomen?
De Textielbibliotheek is gevestigd in Museum de Kantfabriek, Americaanseweg 8 5961 CP te Horst

Openingstijden bibliotheek
Van 1 april tot 1 oktober geopend op dinsdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 uur.
Van 1 oktober tot 1 april geopend op dinsdag t/m zaterdag van 14.00-17.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten