vrijdag 4 mei 2018

Steekplus exposeert in Galerie Hofsteeg

Op zondag 6 mei a.s. om 14.00 uur wordt in Dordrecht een expositie van 30 kunstenaars (allen lid van Textielgroep Steek Plus) in Dordrecht geopend door Jolanda Branderhorst
 
De Textielgroep Steek Plus bestaat uit een tachtigtal kunstenaars. Door de verschillende achtergronden van de leden is er een grote diversiteit in werk binnen de groep. Er wordt jaarlijks een thema afgesproken, dat de leden vervolgens op heel eigen manier in hun werk tot uitdrukking brengen.

“Steken” en textiele materialen vormen de basis voor het meeste werk. Daarnaast worden er ook veel andere technieken toegepast en andere materialen gebruikt, zoals (handgeschept) papier, koper, ijzerdraad, nylon, tyvek en polyester vliezen. Om vakkennis op te doen en de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, worden er regelmatig workshops georganiseerd en bezocht.Veel belangstelling gaat uit naar experimenteel werk, met name het opfrissen van oude technieken en het uitproberen van nieuwe techniek- en materiaalcombinaties.

Van 3 mei t/m 3 juni exposeren 30 kunstenaars in papier en textiel in Galerie Hofsteeg, Steegoversloot 41, 3311 PM  Dordrecht. Openingstijden do t/m za 12-17 uur. En de 1e zondag van de maand, 12-17 uur.

Op de volgende dagen is er een Steekplusser aanwezig als gastvrouw:
Zaterdag 5 mei Ankie Vytopil
Vrijdag 10 mei Marga Lagrand
Zaterdag 12 mei Marjolein Burbank
Zaterdag 19 mei Wil Noordzij
Vrijdag 25 mei Tonny
Zaterdag 26 mei Elly Nederpeld
Vrijdag 1 juni Joke Hardenbol
Zaterdag 2 juni Franca Martens
Zondag 3 juni Adje Langen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten