donderdag 24 mei 2018

Fashion Show in Museum de Kantfabriek

Een honderdtal eindexamenwerken van de Hogeschool voor de Volkskunsten in Sint Petersburg zijn te zien van 6 mei t/m 7 oktober in Museum de Kantfabriek onder de titel Russische Traditionele Toegepaste Kunst.


In deze tijden van herbeleving van vakmanschap laat Museum de Kantfabriek werken zien van een van de weinige Hogescholen in de wereld die nog een zesjarige academische opleiding hebben in toegepaste kunsten zoals: kantklossen, borduren/goudborduren, zijde schilderen, miniatuur lakschilderen en edelsmeden.


Maar ook in eigen land wordt het ambacht opnieuw gewaardeerd. Liefhebbers van mode kunnen op 7 juni 2018 vanaf 19.30 uur genieten van een professionele modeshow die wordt georganiseerd door de afdeling Fashion van College den Hulster in Venlo. De modeshow zal vanzelfsprekend bestaan uit nieuwe mode-ontwerpen die wordt geshowd door mannequins. De modeshow wordt georganiseerd in samenwerking met Museum de Kantfabriek in Horst. In het Museum de Kantfabriek zal naast mode ook creatieve ruimte zijn voor dans en muziek. 

De toegangsprijs voor de show bedraagt 2,50
p.p.(incl. kop koffie/thee).

Museum de Kantfabriek Horst: Americaanseweg 8, 5961 GP Horst. www.museumdekantfabriek.nl ; 077-3981650
Voor meer informatie: Jeanne Thelosen op 06-41343025 of j.thelosen@ogvo.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten