dinsdag 17 april 2018

Textielbibliotheek in Deventer

De Textielbibliotheek on Tour!

Op 19, 20 en 21 april 2018 organiseert het LOKK het evenement Kantjuwelen ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum. Natuurlijk zijn de Textielbibliotheek en Museum de Kantfabriek daarbij aanwezig.


In de schitterende entourage van de Lebuïnus Kerk te Deventer zijn exposities van spectaculair kantwerk, een markt met leveranciers uit binnen- en buitenland, presentaties van de diverse kantkringen en een unieke tentoonstelling van kanten jurken. Ook is er een kantroute door de prachtige middeleeuwse stad Deventer te volgen.

En dan zijn wij er ook nog! De Textielbibliotheek zal, zoals gebruikelijk, tweedehandsboeken ter verkoop meenemen. Bovendien brengen wij alle boeken mee die het LOKK de laatste drie jaar heeft aangeschaft en aan onze zorg heeft toevertrouwd. Deze boeken zijn te leen en u kunt ze in onze stand inzien. Komt u naar Deventer en wilt u andere kantboeken lenen? Dat kan, laat ons voor 14 april 2018 weten wat u wilt lenen en wij nemen deze boeken voor u mee naar Deventer. Dat scheelt weer portokosten. 

U kunt een e-mail sturen naar: stidocbibliotheek@stidoc.nl  of u kunt ons telefonisch bereiken op: 077-3981650.

Tot ziens in Deventer! De Textielbibliotheek kijkt uit naar de Kantjuwelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten