maandag 9 april 2018

Spannende tijden monden uit in pracht expositie bij de Dutch Felt Academy

De afgelopen maanden was er sprake van onrust en spanning bij Dutch Felt Academy.
De lessen zijn afgerond en de studenten hebben thuis, onder parttime begeleiding van hun coach, aan hun finale meesterwerk gewerkt.

Voor onze studenten is dit een superspannende opgave, omdat zij willen laten zien waar zij staan na afronding van de 2 jarige viltopleiding. Het blijft moeilijk keuzes te maken .....zal de focus liggen op de technische kant, of willen zij juist hun creatieve ontwikkeling laten zien?Bianca Vroegop, detail


Henriette Terpstra, detail

Gelukkig gaan beide DFA-speerpunten hand in hand. Nu ik alle eindwerken al in meer of minder af stadium heb mogen zien kan ik wel zeggen dat elke afstuderende student ook deze keer weer een werk zal laten zien dat sterk haar eigen handschrift draagt.

Marianne ten Hove, detail 
Naast dit finale viltwerk wordt aan de afstuderenden gevraagd een tekstje te schrijven voor de brochure die we uitgeven bij de expositie.
Als initiator van Dutch Felt Academy maakt het me heel trots dat vele studenten hun mede-studenten, de groep, noemen als belangrijke factor voor de ontwikkeling die ze tijdens de 2 jaar DFA hebben doorgemaakt.
Astrid Oosterhuis: De lessen van de diverse kunstenaars en de groei van ons als groep heb ik als heel verrijkend ervaren.
Martine Lemmens: de praktijkweken koester ik omdat ik de allerleukste medestudenten had. We stimuleerden, verrasten, verwonderden, steunden en respecteerden elkaar. 

Martine Lemmens, detail

Ronnie van Wijk, detail

We zijn er trots op onze jongste lichting afstuderenden aan u te mogen presenteren tijdens hun eindexpositie: 

Expositie studenten Dutch Felt Academy
Zaterdag 28 april 2018, 11.00 – 15.00 uur
Zondag 29 april 2018, 11.00 – 17.00 uur
DFA-atelier
Tongerwei 4, Baard (nabij Leeuwarden)
T 0611751660

Bij dit stukje kunnen we u slechts een impressie van enkele werken laten zien.
U bent van harte welkom op de expositie om alle finale meesterwerken, en meer, te komen bewonderen. Onze alumni zijn aanwezig om u te vertellen over hun werk.

Tot dan!
Namens het DFA-team,
Truus Huijbregts

Saskia Schippers, detail 


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten